Het heerlijkste Thaise afhaalrestaurant vlakbij Brasschaat
Het heerlijkste Thaise afhaalrestaurant vlakbij Brasschaat

Het heerlijkste Thaise afhaalrestaurant vlakbij Brasschaat

Welkom bij One Thai, het beste Thaise afhaalrestaurant van brasschaat en omgeving. Geen zin in fastfood en u wilt toch een heerlijke, gezonde en volwaardige maaltijd? Dan is One Thai voor u het perfecte alternatief! U kunt in ons restaurant komen kiezen of telefonisch uw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat uw gerechten met verse ingrediënten worden bereid en klaar staan voor afhaling.

One Thai?

U wilt wat meer te weten komen over ons? We geven je met plezier wat meer uitleg over wie we zijn, wat we doen en ook waarom we dit allemaal doen. Ook zal je meer te weten komen over de bekoorlijke Thaise keuken, de erg lekkere smaken en de diversiteit aan gerechten. Kom, we nemen je mee op een culinair avontuur. Onze grote doel is om iedereen te laten genieten van al het lekkers dat de keuken uit Thaise keuken te bieden heeft. Wanneer u bij ons eten komt uithalen geniet u van een positieve ervaring op vlak van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Geniet samen met familie en vrienden van de heerlijke Thaise keuken in de buurt van brasschaat

Wij zijn een take away en onze focus ligt op het bereiden van authentieke en verse Thaise gerechten. Al onze gerechten zijn eigen bereidingen van onze top chef Sangla en bevatten kwaliteitsvolle producten en dagverse ingrediënten. Omdat we alles ‘on the spot’ voor u klaarmaken, kunnen we bij heel wat gerechten rekening houden met uw specifieke wensen. Smaken verschillen van persoon tot persoon en we willen ervoor zorgen dat ieder een bereiding kan vinden naar zijn eigen persoonlijke voorkeur. Ontdek even door onze kaart en neem een lekker Thais gerecht mee naar huis.

Proef de passie in onze gerechten

Vaak wordt een afhaalrestaurant gelinkt aan fastfood. Fastfood wordt dan weer gekoppeld aan ongezond eten. Maar wat is er nu niet beter om eten af te halen dat vers en gezond is. De Thaise keuken staat garant voor een heerlijke maaltijd met gevarieerde smaken en bijzonder veel gezonde ingrediënten. Wel, bij ons zit niet enkel elk gerecht boordevol vitaminen maar het is ook nog eens zeer gezond!

Go the extra mile for delicious Thai food from One Thai

Het meest geliefde Thaise afhaalrestaurant van brasschaat en omgeving. Om optimaal te kunnen genieten van uw Thaise gerecht is het belangrijk dat uw gerechten nog lekker warm zijn wanneer u thuiskomt. Wij hebben daarom gekozen voor een restaurant die goed en vlot bereikbaar is en waar veel parkeerplaatsen zijn. Zo verliest u weinig tijd in het drukke verkeer en bij de zoektocht naar parkeerplaats. Ook indien u uit een nabijgelegen gemeente komt zoals Ekeren, Schoten, Deurne, Luchtbal, Brasschaat of Kapellen is er een vlotte verbinding tot bij ons. Zin gekregen om lekker Thais uit te halen? Spring snel op je fiets of in de wagen en je bent bij ons en terug voor je het weet. One Thai bezorgt je een positieve ervaring: gerechten vol van smaak en van hoge kwaliteit en een persoonlijke en vriendelijke service.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden.

Accepteren Meer lezen…