Het meest geliefde Thaise restaurant om eten uit te halen in de nabijheid van Schoten
Het meest geliefde Thaise restaurant om eten uit te halen in de nabijheid van Schoten

Het meest geliefde Thaise restaurant om eten uit te halen in de nabijheid van Schoten

Welkom bij One Thai, het lekkerste Thaise restaurant om eten uit te halen van schoten en omgeving. Geen zin in fastfood en u wil toch een heerlijke, gezonde en volwaardige maaltijd? Dan is One Thai voor u het perfecte alternatief! U kan bij ons uw selectie maken of per telefoon bestellen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling met verse ingrediënten worden bereid en gereed zijn voor afhaling.

One Thai?

Je wil wat meer te weten komen over ons? We geven je met plezier wat meer uitleg over wie we zijn, wat we doen en ook waarom we dit allemaal doen. Ook zal je meer te weten komen over de delicieuse Thaise keuken, de erg lekkere smaken en de diversiteit aan gerechten. Kom, we nemen je mee op een culinair avontuur. Onze grote doel is om iedereen te laten genieten van al het lekkers dat de keuken uit Thaise keuken te bieden heeft. Wanneer u bij ons eten komt uithalen geniet u van een positieve ervaring op vlak van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Geniet samen met z’n allen van de heerlijke Thaise keuken in de buurt van schoten

Wij zijn een take away en onze focus ligt op het bereiden van authentieke en verse Thaise gerechten. Al onze gerechten zijn eigen bereidingen van onze top chef Sangla en bevatten kwaliteitsvolle producten en dagverse ingrediënten. Omdat we alles ‘on the spot’ voor u koken, kunnen we bij heel wat gerechten rekening houden met uw specifieke wensen. Smaken verschillen van persoon tot persoon en we willen ervoor zorgen dat ieder een bereiding kan kiezen naar zijn eigen persoonlijke smaak. Wandel even door onze kaart en neem een lekker Thais gerecht mee naar huis.

Proef de passie in onze gerechten

Vaak wordt een restaurant om eten uit te halen gelinkt aan fastfood. Fastfood wordt dan weer gekoppeld aan ongezond eten. Maar wat is er nu niet beter om eten af te halen dat vers en gezond is. De Thaise keuken staat garant voor een heerlijke maaltijd met gevarieerde smaken en bijzonder veel gezonde ingrediënten. Wel, bij ons zit niet enkel elk gerecht boordevol vitaminen maar het is ook nog eens heerlijk van smaak!

Go the extra mile for delicious Thai food from One Thai

Het lekkerste Thaise restaurant om eten uit te halen van schoten en omgeving. Om optimaal te kunnen genieten van uw Thaise maaltijd is het belangrijk dat uw gerechten nog lekker warm zijn wanneer u thuiskomt. Wij hebben daarom gekozen voor een ligging die makkelijk en snel bereikbaar is en waar voldoende parkeermogelijkheden zijn. Zo verliest u weinig tijd in het drukke verkeer en bij de zoektocht naar parkeerplaats. Ook indien u uit een nabijgelegen gemeente komt zoals Ekeren, Schoten, Deurne, Luchtbal, Brasschaat of Kapellen is er een vlotte verbinding tot bij ons. Zin gekregen om lekker Thais uit te halen? Spring snel op je fiets of in de wagen en je bent bij ons en terug voor je het weet. One Thai bezorgt je een positieve ervaring: gerechten vol van smaak en van hoge kwaliteit en een persoonlijke en vriendelijke service.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden.

Accepteren Meer lezen…