There is only 1 thai...

One Thai?
One Thai?

One Thai

De heerlijke exotische Thaise keuken is onze passie. In onze takeaway in Merksem (Antwerpen) bereiden we Thaise meeneemgerechten naar uw smaak. ‘Vers’ en ‘authentiek’ zijn daarbij de sleutelwoorden. Om ze perfect op smaak te brengen, werken wij altijd met plukverse en kwaliteitsvolle producten en ingrediënten. En dat proeft u: een gerechtje van One Thai is altijd genieten!

One Thai?
One Thai?

One for you

Specifieke wensen? Laat het ons weten, want omdat we alles ‘on the spot’ bereiden kunnen we bij heel wat gerechten rekening houden met wat onze klanten verkiezen. Volgt u een bepaald dieet? Hebt u een allergie of intolerantie voor bepaalde ingrediënten? Geef een seintje en wij passen uw gerecht aan.

Graag wat pittiger of net niet? Ook dat is maar een vraag! Laat ons weten wat uw voorkeur geniet en we brengen uw gerecht perfect op smaak.

Wanneer we voor u de samenstelling van een gerecht wijzigen, proberen we uiteraard zo dicht mogelijk bij de authentieke Thaise smaak te blijven.

One Thai?
One Thai?

One for all

De Thaise keuken is erg gevarieerd. Elk gerecht heeft zijn specifieke smaak en smaken verschillen van persoon tot persoon. Op onze menukaart vindt u zeker iets dat uw smaakpapillen doet dromen ... Dat gevarieerde aanbod maakt dat we onze gerechten met extra zorg bereiden, want kwaliteit is onze prioriteit!

One Thai?
One Thai?

One to go

Trek gekregen in lekkere, verse Thai en wil u het uzelf lekker gemakkelijk maken? Neem een kijkje in ons menu en bel uw bestelling door. Ook met vragen bent u meer dan welkom.

One Thai is vlot bereikbaar en voor de deur hebt u voldoende parkeermogelijkheden. Wij weten maar al te goed dat onze heerlijke, verse gerechten lekker op hun best zijn als u snel thuis geraakt en ze nog lekker warm zijn.

 

Belgium Horeca Awards

Winnaar Horeca Award

Award voor de beste Belgische afhaalzaak

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden.

Accepteren Meer lezen…