Het meest geliefde Thaise takeout restaurant in de omgeving van Merksem
Het meest geliefde Thaise takeout restaurant in de omgeving van Merksem

Het meest geliefde Thaise takeout restaurant in de omgeving van Merksem

Welkom bij One Thai, het meest geliefde Thaise takeout restaurant van merksem en omgeving. Heeft u geen zin of tijd om te koken en u wil toch een heerlijke, gezonde en volwaardige maaltijd? Dan is One Thai voor u het perfecte alternatief! U kan in ons restaurant een keuze maken of per telefoon uw bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat de bereidingen vers worden gemaakt en klaar staan voor afhaling.

One Thai?

Je wil wat meer te weten komen over ons? We geven je met plezier wat meer uitleg over wie we zijn, wat we doen en ook waarom we dit allemaal doen. Ook zal je meer te weten komen over de heerlijke Thaise keuken, de geweldige smaken en de diversiteit aan gerechten. Kom, we nemen je mee op een culinair avontuur. Onze grote doel is om iedereen te laten genieten van al het lekkers dat de keuken uit Thaise keuken te bieden heeft. Wanneer u bij ons eten komt uithalen geniet u van een positieve ervaring op vlak van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Geniet samen met familie en vrienden van de heerlijke Thaise keuken in de buurt van merksem

Wij zijn een take away en onze focus ligt op het bereiden van authentieke en verse Thaise gerechten. Al onze gerechten zijn in eigen huis bereid van onze top chef Sangla en bevatten kwaliteitsvolle producten en dagverse ingrediënten. Omdat we alles ‘on the spot’ voor u koken, kunnen we bij heel wat gerechten rekening houden met uw specifieke eisen. Smaken verschillen van persoon tot persoon en we willen ervoor zorgen dat ieder een gerechtje kan vinden naar zijn eigen persoonlijke voorkeur. Wandel even door ons menu en neem een lekker Thais gerecht mee naar huis.

Proef de passie in onze gerechten

Vaak wordt een takeout restaurant gelinkt aan fastfood. Fastfood wordt dan weer gekoppeld aan ongezond eten. Maar wat is er nu niet beter om eten af te halen dat vers en gezond is. De Thaise keuken staat garant voor verfijnde gerechten met gevarieerde smaken en bijzonder veel gezonde ingrediënten. Wel, bij ons zit niet enkel elk gerecht boordevol vitaminen maar het is ook nog eens super lekker!

Go the extra mile for delicious Thai food from One Thai

Het meest geliefde Thaise takeout restaurant van merksem en omgeving! Om optimaal te kunnen genieten van uw Thaise maaltijd is het belangrijk dat uw gerechten nog lekker warm zijn wanneer u thuiskomt. Wij hebben daarom gekozen voor een restaurant die eenvoudig en vlot bereikbaar is en waar voldoende parkeermogelijkheden zijn. Zo verliest u weinig tijd in het drukke verkeer en bij de zoektocht naar parkeerplaats. Ook indien u uit een nabijgelegen gemeente komt zoals Ekeren, Schoten, Deurne, Luchtbal, Brasschaat of Kapellen is er een vlotte verbinding tot bij ons. Zin gekregen om lekker Thais uit te halen? Spring snel op je fiets of in de wagen en je bent bij ons en terug voor je het weet. One Thai bezorgt je een positieve ervaring: een merksem en van hoge kwaliteit en een persoonlijke en vriendelijke service.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden.

Accepteren Meer lezen…